Selfmapping Szakértő Képzés

Belépés a vizsgafelületre

Vajon Önnek szól?

A Selfmapping Szakértő Képzést kifejezetten HR-szakemberek, trénerek, coachok, pszichológusok és felsővezetők számára szervezzük.

Olyan szakembereknek, tanácsadóknak és vezetőknek tartjuk, akik:

 1. rendelkeznek HR-fejlesztés és/vagy pszichológia terén előképzettséggel,
 2. vezetőként, HR-esként vagy humánfejlesztés területén dolgoznak, és
 3. igényük, hogy komplexen lássák, hogy egy humánfejlesztés során mire és miért érdemes fókuszálniuk, mik a valódi, mélyben megbújó problémák.

Ha érdekel, egy innovatív eszköz elsajátítása, amivel szűk  1 óra alatt pontos felmérést tudsz készíteni egyénekről, csoportokról vagy akár egy teljes szervezetről, mindenképp izgalmas lesz számodra is a Selfmapping Szakértő Képzés.

Videó

Mit ad a képzés?

A képzés a Selfmapping humándiagnosztika eszköz szakértői felhasználására készít fel.

A Selfmapping Szakértő Képzés a következőket tartalmazza.

 1. 2 napos képzés Dr. Marik Ágnessel, a Selfmapping szakmai team-jének vezetőjével.
 2. Kétszeri Selfmapping kitöltés önmagadra, mellyel kipróbálhatod magát a tesztet, és igényed szerint visszamérheted a változásokat egy későbbi időpontban.
 3. 5 Selfmapping kitöltés, mellyel a képzést követően meg is kezdheted a Selfmapping használatát, gyakorlását.
 4. Selfmapping Szakértő Képzési anyag, melyben szövegesen, ábrákkal, esettanulmányokkal kiegészítve kerül bemutatásra a Selfmapping.
 5. 1 éves hozzáférés az Online Tudásbázisunkhoz.
 6. Konzultációs lehetőség* a Selfmapping tanácsadóival, ahol a Selfmapping használata során felmerült utólagos kérdéseidre kaphatsz választ.
 7. Tanúsítvány a Képzés elvégzéséről.
 8. Sikeres vizsga esetén Selfmapping Oklevél, illetve meghívás Szakértői Csapatunkba.

*A konzultációkat jellemzően csoportos formában szervezzük előre egyeztetett időpontokban.

EDDIGI PROJEKTEK SZÁMA

%

ELÉGEDETTSÉG

SELFMAPPING SZAKÉRTŐK

EGYIDŐBEN FELMÉRHETŐ CSOPORTOK SZÁMA

Néhány visszajelzés a Selfmapping Szakértő Képzés korábbi résztvevőitől.

Rendkívül izgalmas két napban volt részem. Biztos vagyok benne, hogy remekül tudom hasznosítani a Szakértő Képzésen tanultakat. Úgy érzem, a Selfmapping megóv bennünket a sötétben tapogatózástól és felgyorsítja a diagnózis fázist.
VAD SZILVIA

HR consultant, tréner, coach

Szívesen ajánlom mindazon coachoknak, akiket érdekel a mögöttes is és akik szeretik látni az esetleges miérteket is. Miért? Mert így hatékonyabban megtalálható a fókusz, s mert azokból a bizonyos terhekből az út során talán többet letesz a coachee.
DR. KIRÁLY ZSOLT

Coach, tréner

A Selfmapping eszközt a humán fejlesztés alfájának és omegájának tekintem a két napos képzés óta. Az előadó szaktudása lenyűgöző, a program gyakorlatorientált, az elméleti háttér rendszerszintű szemléleti keretet ad.
KISS BARBARA

Recruiter specialist, EUREST

Mit nyer a képzés elvégzésével?

Egy olyan eszköz szakértőjévé válsz, amivel:

ÖSSZEFÜGGÉSEK

Könnyedén megtalálod az összefüggéseket humánfaktorok között. Átláthatóvá válik, hogy egyes faktorok változása hogyan hat a többire.

FEJLESZTÉSI CÉLOK

Pontos egyéni, csoportos és szervezeti fejlesztési célokat tudsz meghatározni, méghozzá azokra fókuszálva, amik a leghasznosabbak. Nagyobb szervezetek számára is hatékony fejlesztési tervet tudsz készíteni.

SORREND ÉS ÜTEMEZÉS

Egyszerűen meghatározhatod, milyen sorrendben és ütemezésben érdemes fejlesztened.

HATÉKONYSÁG

Hatékonyabbá és gyorsabbá teheted a felmérést! A Selfmapping segítségével rengeteg időt spórolsz meg.

ÉRZÉKENYÍTÉS

Érzékenyítheted a fejlesztést kapó személyeket, csoportokat, így nyitottabbak lesznek a változtatásra, és az adott fejlesztés is jobban hasznosul.

VISSZAMÉRÉS

Visszamérheted és összehasonlíthatod a változásokat, így tudhatod, ha jó úton haladsz, vagy esetleg újrapriorizálás szükséges.

LEGFONTOSABB INFORMÁCIÓK

A Selfmapping mögött többéves előkészítés és munka áll. Dióhéjban a legfontosabb információk…

A Selfmapping 45 perc alatt készít komplex felmérést.

A Selfmapping online kitölthető teszt, mely 380 kérdés mentén 133 humánfaktort és azok összefüggéseit méri fel egy szoftver segítségével. Az eredmények online, interaktív környezetben, vagy egyszerűen letöltve pdf-es formátumban is megtekinthetőek. A Selfmapping hőtérképek, grafikonok, statisztikai eredmények, közérthető leírások mentén átfogó képet ad percek alatt arról, hogy egy adott személynél, csoportnál, szervezetnél mik a valódi problémaokok, és nem csupán az okozatok. A Selfmapping nem csak egy tortaszeletét vizsgálja a teljesítményt és a kapcsolatokat meghatározó humántényezőknek, hanem komplex képet ad. A legtöbb területen mélyebbre megy, és gyakorlatiasabb a meglévő megoldásoknál. Felhasználhatósága gyors és egyszerű.

Hogyan véglegesítheted a regisztrációdat?

A weboldalon történő jelentkezés kötelezettségmentes. A képzés részvételi díjának előzetes befizetésével véglegesítheted a helyedet. Kérlek, ha részt kívánsz venni a képzésen, ezt mielőbb tedd meg, mert a helyek száma korlátozott.

A részvételed véglegesítéséhez nincs más dolgod, mint a képzés díját (nettó 59.000 Ft, azaz bruttó 74.930 Ft-ot) elutalni a

 1. Szinkrónia Kft.
 2. OTP Bank: 11711041-20961529-00000000 számlaszámára.
 3. A megjegyzés rovatba kérlek, írd bele a résztvevő(k) nevét és/vagy a céged nevét, akit képviselsz, hogy beazonosíthassuk az utalást.

Ha az utalás indításához külön szükséges, természetesen díjbekérőt tudunk küldeni. Kérlek, jelezd ezt felénk a drmarikagnes@selfmapping.com címen. Írd meg nekünk:

 1. a számlázási nevet
 2. számlázási címet
 3. cég esetén az adószámot

amelyre a díjbekérőt kiállíthatjuk.

A pénz beérkezését követően pár napon belül munkatársaink küldenek számodra egy előlegszámlát. Előlegszámlát törvény szerint csak akkor állíthatunk ki, amikor már a befizetés megtörtént.

A képzés alkalmával pedig kapni fogsz egy végszámlát, melyen feltüntetjük, hogy az előlegszámla megfizetése miatt további pénzügyi teljesítés nem szükséges.

A képzés ára

A 2 napos képzés ára: nettó 59.000 Ft + ÁFA. 

A részvételeddel 2+5 kitöltési lehetőséget ajándékba kapsz, melyekkel akár önmagadat, akár ügyfeleidet, munkatársaidat rögtön fel is mérheted.

100% garancia

Tesztünket és szoftverünket egyre több vállalat és tanácsadó használja napi munkája során, de lehet, hogy számodra még ismeretlen a Selfmapping.

Ezért szeretnénk felkínálni egy 100%-os pénzvisszafizetési garanciát.

Gyere el képzésünkre, és ha mégsem lennél megelégedve, és nem azt kapnád, amire számítottál, jelezd ezt nekünk a képzés első napját követően, mondd el, miért nem voltál elégedett és visszafizetjük számodra a képzés árát 100%-ban.

almával pedig kapni fogsz egy végszámlát, melyen feltüntetjük, hogy az előlegszámla megfizetése miatt további pénzügyi teljesítés nem szükséges.

Selfmapping HR Solutions

Jelentkezés

Az alábbi űrlap kitöltésével kötelezettségmentesen jelentkezhetsz a Selfmapping Szakértő Képzésre.

Tudni fogjuk, hogy a képzés érdekel Téged.

Az űrlap elküldését követően pontos információkat küldünk, hogy hogyan tudod a jelentkezésedet véglegesíteni, amennyiben részt kívánsz venni a következő (dátum) képzési alkalmon. Amennyiben ez az időpont nem volna alkalmas számodra, akkor is érdemes az űrlapot elküldened, és mindenkinél hamarabb értesítünk a későbbi képzési alkalmakról, így biztosan nem maradsz le.

Add meg neved és e-mail címed, ahol a képzés részleteiről értesíthetünk, majd kattints a “Jelentkezem” gombra.