Selfmapping Szakmai Műhely

Kiknek ajánljuk?

Coachoknak, Trénereknek, Szervezetfejlesztőknek, HR szakembereknek

Munkaforma: Kiscsoportos szakmai műhelymunka

Tapasztalja meg személyesen!

Ha Ön HR szakemberként cégénél kívánja bevezetni a Selfmapping tesztet és szeretne személyesen meggyőződni annak hasznosságáról, várjuk Szakmai Műhelyünkbe. Ennek során számos olyan témáról szó esik, amely segíti a fejlesztések rendszerben látását, a célkijelöléstől a lépések megtervezésén át a megvalósítás előkészítéséig.

Váljon szakértővé!

Ha Ön saját maga szeretné elvégezni a Selfmapping teszt elemzéseket, akkor várjuk Szakmai Műhelyünkbe. Az átfogó ismereteken kívül gyakorlási lehetőséggel és konzultációkkal támogatjuk. Törekvésünk, hogy csak megalapozott szaktudással és fejlesztői tapasztalattal rendelkező szakemberek kapjanak felhatalmazást a Selfmapping teszt önálló használatára.

A Szakmai Műhely programja

Mottónk: Gyarkorlatiasság és rendszerszemlélet

7

A Selfmapping teszt felépítése, logikája

7

Közös egyéni elemzések

7

Egyéni elemzések önálló gyakorlása

7

Közös csoportos elemzések

7

Csoport-elemzések készítése egyénileg

Néhány visszajelzés a korábbi résztvevőktől.

Rendkívül izgalmas két napban volt részem. Biztos vagyok benne, hogy remekül tudom hasznosítani a Szakértő Képzésen tanultakat. Úgy érzem, a Selfmapping megóv bennünket a sötétben tapogatózástól és felgyorsítja a diagnózis fázist.
VAD SZILVIA

HR consultant, tréner, coach

Szívesen ajánlom mindazon coachoknak, akiket érdekel a mögöttes is és akik szeretik látni az esetleges miérteket is. Miért? Mert így hatékonyabban megtalálható a fókusz, s mert azokból a bizonyos terhekből az út során talán többet letesz a coachee.
DR. KIRÁLY ZSOLT

Coach, tréner

A Selfmapping eszközt a humán fejlesztés alfájának és omegájának tekintem a két napos képzés óta. Az előadó szaktudása lenyűgöző, a program gyakorlatorientált, az elméleti háttér rendszerszintű szemléleti keretet ad.
KISS BARBARA

Recruiter specialist, EUREST

A Selfmapping Szakmai Műhely vezetői

Dr. Marik Ágnes

Ügyvezető, coach, tréner

Ágnes a Selfmapping megálmodója és a teszt szakmai tartalmát létrehozó team vezetője. Több évtizede párhuzamosan dolgozik tanácsadóként, trénerként és coachként, valamint terapeutaként. Cégünk ügyvezetője és a Mentálközpont szakmai vezetője.

Király Barnabás

Coach, tréner

Barna klinikai szakpszichológus. Ő vezette a statisztikai elemzéseket végző teamet. Neki köszönhető, hogy a Selfmapping remek érvényességi mutatókkal rendelkezik. Trénerként, coachként és terapeutaként dolgozik.

Pethő Bálint

Coach, tréner, szervezetfejlesztő

Bálint munka- és szervezetpszichológus. Az egyik legrégebbi felhasználója a Selfmappingnek. A teszt HR folyamatokba illesztését, szervezetfejlesztésben való felhasználást tőle lehet a leginkább megtanulni. Az említett területeken kívül coachként és trénerként dolgozik.

A következő Szakmai Műhely időpontja: 2021. ÁPRILIS 29-30.

Szakmai Műhely

Egyéni felkészítés

Szintfelmérő feladatsor

A program díja tartalmazza:
– előzetes tesztkitöltést
– részvételi díjat
– kézikönyvet
– napközben kávé, tea, üdítő

Részvételi díj: 140.000 Ft + ÁFA/nap

A személyes felkészítés tartalmazza:
– 5 darab tesztkitöltés gyakorlásra
– 2 óra egyéni konzultáció
– írásos tesztelemzésre visszajelzés

Vizsgadíj: 52.000 Ft + ÁFA

Azok a résztvevők kapnak jogosultságot a Selfmapping önálló használatára, akik sikeresen oldják meg online tesztfeladatainkat. Az oldalra csak kétszer biztosítunk hozzáférést. 

Jelentkezés a Szakmai Műhelyre

Jelentkezés egyéni felkészítésre

A PROGRAM helyszíne: 1118 Hegyalja út 70.

1118 HEGYALJA ÚT 70.

Az online tesztoldalra kizárólag a Szakmai Műhely résztvevői tudnak belépni.

 

Kérjük, jelezze a program szakmai vezetőjének vizsgázási igényét vagy írjon az info@selfmapping.com email címre üzenetet. Elküldjük Önnek a belépési adatokat.