A Selfmapping Szakértő Képzés utáni vizsga 2 részből áll: egy online vizsgatesztből és egy általunk küldött eset elemzéséből (ez nem az online vizsgateszt Esettanulmány része!), melyekről lentebb részletesen is olvashatsz. Először az online vizsgatesztre, majd az esetelemzésre kell sort kerítened.

A vizsga megkezdésének 2 előfeltétele van:

 • Egyrészt, hogy a Szakértő Képzés során kapott 5 próbakitöltésedet felhasználd, és ezzel előzetesen gyakorold a Selfmapping felhasználását.
 • Másrészt, hogy a vizsgadíjat befizesd. Ennek díja: nettó 12000 Ft + ÁFA (bruttó 15240 Ft). A vizsgadíj befizetésével további 1 ajándékkitöltést kapsz. Amennyiben pótvizsgára kerülne sor, a díjat újból meg kell fizetned, de további 1 kitöltést kapsz.

Kérlek, a bruttó összeget, 15240 Ft-ot a számlaszámunkra a következő adatokkal utald el:

Kedvezményezett: Szinkrónia Kft.

Számlaszám: OTP Bank 11711041-20961529-00000000

Közleményrovat: kérlek, itt add meg a vizsgázó nevét (ha Te vizsgázol, akkor a Tiédet. Ha esetleg másnak rendeled meg a cégednél, akkor az adott munkatárs nevét).

Amint beérkezett hozzánk az utalás, elérhetővé tesszük számodra az online vizsgatesztet.

Általános instrukció az online vizsgateszthez

Az online vizsgateszt 2 részből áll.

 • Az első részben 25 feleletválasztós kérdésnél kell eldöntened, hogy melyik válasz helyes. Minden esetben egy jó megoldás van és minden jó válasz 1 pontot ér, így összesen 25 pontot érhetsz el ennél a szakasznál. Ennél a résznél a kitöltés időkorlátos (25 perc áll rendelkezésedre), ezért javasoljuk, hogy csak akkor kezdjél hozzá, ha kellően fókuszáltnak érzed magad és várhatóan nem fognak a kitöltés közben megzavarni.
 • A második részben egy 44 éves vezető eredményeit láthatod modulonkénti bontásban. Az eredményekkel kapcsolatban 40 állítást fogsz találni, melyek 4-es, így összesen 10 csoportba vannak rendezve.  Mindegyik 4-es csoportban 3 igaz állítást találsz. A 4. állítás vagy hamis, vagy nem jelenthető ki biztonsággal az eredmények alapján – ezt a választ kell jelölnöd. Minden jó válasz 2 pontot ér, így ennél a szakasznál összesen 10-szer 2, azaz 20 pontot érhetsz el.

Az online vizsgateszten tehát maximum 45 pont érhető el. A sikeres vizsgához ebből 35-öt kell elérni.

Amennyiben az online vizsgateszt nem sikerül, 7 nappal később meg lehet ismételni.

Az online vizsgateszt 2 részét az alábbi linkek segítségével érheted el:

 

Ezt csak azoknak kell megírni,
akiknek nem sikerült elsőre a vizsga
vagy javítani szeretnének.

  Általános instrukció az esetelemzéshez

  Az esetelemzést önállóan kell elvégezned egy általunk küldött eset alapján, amelyet a sikeres online vizsgát követően e-mailben kapsz meg. Az általunk küldött esetben látni fogod a kitöltő nemét, korát, végzettségét, munkakörét és a 3 modul összefoglaló táblázatát.

  Az esetelemzés tartalmi és formai követelményei:

  • Röviden össze kell foglalnod a kitöltő erősségeit, gyengeségeit, ezek kölcsönhatásait és ezek alapján kell vázolnod a profilját.
  • Az elemzésednek kapcsolódnia kell szakmádhoz, vagyis úgy kell megírnod, mintha éppen most kezdenél el vele dolgozni (pl. coachként, pszichológusként, HR szakemberként).
  • Az esetelemzés elején tüntesd fel neved és azt, hogy milyen szakma szempontjából közelítetted meg az elemzést.
  • Az esetelemzés hossza maximum 1,5 oldal lehet, amely képet nem tartalmazhat.
  • Formája: Times New Roman betűtípus, 12-es betűméret, 1,5 sorköz.

  Kérünk, hogy az elemzést a hello@selfmapping.com címre küldd el.

  Sikeres vizsgát követően feltüntetünk az oldalunkon mint Selfmapping Szakértőt, küldjük számodra a névre szóló Selfmapping Szakértői Diplomát, és hivatalosan is felhatalmazást kapsz arra, hogy a Selfmappinget önállóan használd.

  Ha bármilyen kérdésed/kérésed lenne, akár a vizsga, akár a szakmai felkészülés kapcsán, fordulj hozzánk bizalommal.

  Sok sikert kívánunk!

  Az online tesztoldalra kizárólag a Szakmai Műhely résztvevői tudnak belépni.

   

  Kérjük, jelezze a program szakmai vezetőjének vizsgázási igényét vagy írjon az info@selfmapping.com email címre üzenetet. Elküldjük Önnek a belépési adatokat.