SZERVEZETFEJLESZTÉS

Szervezetfejlesztés a Selfmapping módszerrel!

A sikeres szervezetfejlesztés

*

Átfogó, a szervezet egészét vizsgáló diagnózison alapul

b

Felméri a szervezet minden alapvető rendszerét, a munkatársak működését, a vezetés hatékonyságát

/

Ok-okozati összefüggések mentén a valós okokra fókuszál

g

Egymással összehangolt, kölcsönhatásukban átgondolt, időben összehangolt fejlesztési lépéseket tartalmaz

A rendelkezésre álló erőforrásokkal megvalósítható

Szervezetfejlesztés Selfmapping teszttel

A Selfmapping felmérés segítségével gyorsan, komplexen, teljes pontossággal képesek vagyunk meghatározni a valós változási szükségleteke

Célok megjelölése

Pontosan megjelöljük az elérendő célokat, és operatív akciótervben, lépésekre bontva megtervezzük az ehhez szükséges folyamatot.

Személyre szabott megoldások

A megvalósításban cégre, személyre szabott individuális megoldásokkal dolgozunk.

Ügyféltámogatás

A megvalósítás teljes folyamatában támogatjuk az ügyfeleinket.

Maximális hatékonyság

Sallangoktól mentes, maximális hatékonyság elérésére törekszünk a minimális befektetés mellett.

Fejlesztési portfólió

Olyan fejlesztési portfoliót javaslunk, amelyben fókuszban van a szervezet önfejlesztő képességének javítása is.

Vélemények

Sokféle szempontból dicsérhetném, milyen gyors, strukturált, alapos, könnyen értelmezhető és vizuális, átfogó és cselekvésre ösztönző a Selfmapping. Én mégis az egyszerű felhasználhatóságában és hitelességében látom a Selfmapping igazi különlegességét. Megnyugtató számomra, hogy olyan tapasztalt szakemberek állították össze, akiknek napi gyakorlatuk van egyének, vezetők, csoportok és szervezetek fejlesztésében. Őszintén ajánlom a Selfmappinget valamennyi HR-es és vezető kollégáimnak.
Bognár Anett

HR igazgató, DHL

Számomora a Selfmapping metodológia alkalmazásának a legnagyobb előnye, hogy kipróbált, nagyon magasszintű, pszichológiai alapokon nyugvó, objektív tudást nyerhetünk belőle. Ezt az ismeretet mi több módon is tudtuk hasznosítani. Egyrészt a vállalatunknál működtetett személyes fejlődési tervezéshez rendkívül fontos hozzáadott érték. Másrészt a csapaton belüli személyközi dinamikákat is nagymértékben segít megérteni. Bátran ajánlom a Selfmappinget mindazoknak, akik a HR munkához kiemelkedően igényes segítséget keresnek.
Berényi Attila

Ügyvezető igazgató, PepsiCo Hungary

A munkatársakon nagyon nagy a nyomás, erőn felül kell teljesíteniük, változik a külső környezet, a szervezet, a folyamatok. Azt, hogy hogyan képesek a vezetők és a kollégák megküzdeni ezekkel a kihívásokkal egyéni és csapat szinten – véleményem szerint a siker, a munkavállalói elégedettség és motiváltság kulcsa. A Selfmapping erre a problémára nyújt praktikus és gyors segítséget: szinte “gombnyomásra” kaphatunk – mind egyéni, mind csoportos – állapotfelmérést, és ami ennél is fontosabb: gyakorlatias és praktikus megoldási javaslatokat.
Kovács Viktória

Regionális HR vezető, AVON

Referenciák

Írjon üzenetet nekünk!