Egyedülálló humándiagnosztikai eszköz.

A Selfmapping egy innovatív, komplex humándiagnosztikai teszt és szoftver.

Az egyedülálló eszköz, a Selfmapping 3 modulja

Stresszállapot és stresszkezelés

A cégek számára maga a stressz jelenléte fontos információ. Azt jelzi, munkatársai veszélyesnek éreznek helyzeteket, illetve kétségesnek a megnyugtató megoldás megtalálását. Gyakran mégis észrevétlenül válik megszokottá a munkatársak magas stresszszintje, a stresszbetegségek kezdeti jelzései. A stressz okozta kimerülést egy ideig lehet többletmunkával ellensúlyozni. Végül hanyatlik a teljesítmény, romlanak a kapcsolatok és nő a fluktuáció. Munkatársai az egészségükkel fizetnek.

Megküzdő erő

A cég versenyképességének megőrzése elsősorban emberi tényezőkön múlik. A siker záloga a munkatársak önálló és összefogásból születő megküzdő ereje. Bármelyik összetevő segítheti vagy veszélyeztetheti a kitűzött célok elérését. A II. modul a megküzdő erő összetevőinek szintjét méri, majd erre építve készít fejlesztési tervet. Az így összeállított tréningek valós szükségletekre  épülnek, személyre szabottak és csak a feltétlenül szükséges ideig vonják el munkatársait a napi munkától.

Munkahelyi stresszorok

Vajon mi hiányzik a még eredményesebb munkavégzéshez? A Selfmapping III. modulja ezt méri. Az eredmények megmutatják azokat a tényezőket, melyek gördülékennyé és hatékonnyá teszik a munkavégzést, erősítik a munkatársak bizalmát és elégedettségét, valamint elősegítik a munka-magánélet egyensúlyának kialakítását. Az elemzések, összehasonlítások, változtatási javaslatok valamennyi csoport és terület vezetőjének hasznos alapot adnak akciótervek készítésére.

A HR-esek egyik kedvenc eszköze.

A Selfmappinget már több nagy cégnél is használták, és mindenhol elégedettek voltak vele.
referenciákhr-es vagyok, szeretném használni a cégemnél

Sokféle szempontból dicsérhetném, milyen gyors, strukturált, alapos, könnyen értelmezhető és vizuális, átfogó és cselekvésre ösztönző a Selfmapping. Én mégis az egyszerű felhasználhatóságában és hitelességében látom a Selfmapping igazi különlegességét. Megnyugtató számomra, hogy olyan tapasztalt szakemberek állították össze, akiknek napi gyakorlatuk van egyének, vezetők, csoportok és szervezetek fejlesztésében. Őszintén ajánlom a Selfmappinget valamennyi HR-es és vezető kollégáimnak.

Bognár Anett

HR igazgató, DHL

Hogyan működik?

Nézze meg az alábbi videókat!

Céges ügyfelek számára

Egyéni kitöltők számára

Készítsen diagnózist a csapatáról!

Írjon nekünk, és összeállítjuk az árajánlatot!

2 + 9 =