Mentális Egészségvédelmi Program

Akcióterv a testi-lelki egészségért

Ezt a programot azért dolgoztuk ki, hogy támogatást nyújtsunk a cégeknek a munkatársaik testi-lelki egészségének megőrzésében.

A mentális egészség fontos pillérei:

Erős immunrendszer

Az immunvédekezés nyugalomban jóval erősebb, mint ha feszültek vagyunk. 

Önbizalom

Nyugalmat és hatékonyságot teremt, amikor hinni tudunk saját képességeinkben.

Oldott légkör

A pozitív gondolkodás, a vidámság és a tapintat jó légkört teremt és vonzó másoknak. 

Fittség

Bár fizikailag mind fárasztó, sétálni, sportolni egészséges, míg szorongni vagy bosszankodni nem.

:

Proaktivitás

Megszűnik a kiszolgáltatottság és sodródás, amikor cselekedni kezdünk a helyzet és a jövő egyre jobbá alakításáért.

Higgadtság

Az érzelemtudatosság, az indulatok féken tartása a megnyugtató és előrevivő megoldásokat segíti.

Pihenés

A relaxációs módszerek a kívánt időpontban segítenek megnyugodni és elaludni.

Reziliencia

Amikor tanulunk a tapasztalatokból, akkor hisszük el, hogy legközelebb jobban csináljuk. 

Egyensúly

Az időnk megnyugtató összehangolása a feladatokkal, igényeinkkel és céljainkkal.   

Személyre, csoportra szabott akcióterveket dolgozunk ki.

felmérés

 

Fejlesztési célok meghatározása

Akcióterv készítés

Megvalósítás

visszamérés

A PROGRAMOT TARTÓ SZAKEMBEREINK

Kassai Éva

Master coach & senior tréner

Közgazdász, valamint pszichológus diplomával rendelkezem. 15 évig dolgoztam nagyvállalati környezetben, ebből több évig vezetőként, mielőtt tanácsadó lettem. Az elmúlt 20 évben kiváló szakemberektől tanultam hatékony egyéni és csoportos fejlesztő módszereket. ECA master coachként és senior trénerként elsősorban abban segítek, hogy a változáshoz minél örömtelibb és inspirálóbb utakat találjunk azokkal a vezetőkkel és csapatokkal, akikkel együtt dolgozunk a sikerért.

Király Barnabás

Tréner & Coach

2008-ban szereztem meg pszichológus diplomámat interperszonális és klinikai szakirányon, majd 2013-ban végeztem felnőtt klinikai és mentálhigiénés szakpszichológusként. 2009 óta vagyok a Mentálközpont munkatársa, ahol egyéni terápiával, relaxációval és pályaválasztási tanácsadással foglalkozom. Aktív részese voltam a Selfmapping teszt létrehozásának, majd 2014-ben csatlakoztam a szakértői csapathoz. Coachként és trénerként elsősorban a kiváló energiaszint, a reziliencia, a kiegyensúlyozottság és a kapcsolati kompetenciák erősítésében segítek. Szabadidőm nagy részét a családommal, barátaimmal töltöm, olvasok, gitározom és járom a természetet.

Saller Szilvia

Rendszerszemléletű coach & senior tréner & mentor

Megoldásorientált szemlélettel, lelkesen és aktív szerepet vállalva keresem a fejlődési utakat a velem együtt haladó emberekkel, közösségekkel. Multinacionális vállalati környezetben különböző vezetői szintekkel és csoportokkal dolgozva, több ezer órányi fejlesztési munkával szereztem meg a jártasságot és a rutint az elmúlt évek során. Életfeladatomnak tekintem mind az egyén, mind a csoportok rejtett potenciáljainak feltárását, a belső erőforrásokkal való kapcsolódás elősegítését és a tudatosság szintjének növelését. Fókusz témáim a reziliencia, érzelmi intelligencia, munka-magánélet egyensúly, érzelmi egyensúly, tudatos jelenlét, motiváció,  stresszkezelés, konfliktuskezelés, karriertervezés. Az egyéni és csoportos fejlesztési folyamatokban a Selfmapping kiválóan támogatja a jelen állapot gyors feltérképezését, jelzőfényként megvilágítja a fejlesztési területeket és egyedülálló módon lehetővé teszi a változás mértékének nyomon követését.

Érdekli, mi történik a testünkben felfokozott érzelmi állapotban, és hogyan védhetjük meg magunkat és a környezetünkben lévőket?
Olvassa el legújabb blogbejegyzésünket!
Tovább a blogra!

Küldjön üzenetet nekünk!

24 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Az online tesztoldalra kizárólag a Szakmai Műhely résztvevői tudnak belépni.

 

Kérjük, jelezze a program szakmai vezetőjének vizsgázási igényét vagy írjon az info@selfmapping.com email címre üzenetet. Elküldjük Önnek a belépési adatokat.