Referenciák

A mindenkori Megrendelőink azok az igényes vezetők és HR szakemberek, akik pontosan tudják, hová akarnak eljutni egyénileg, csapatukkal vagy cégükkel. Arra keresnek választ, ehhez képest hol vannak, és mit kell tenni a biztos célba érés érdekében.
 
A Selfmappinget elsőként belső vezetői kiválasztásra használtuk. Segítségével a jelöltekről olyan átfogó képet kaptunk, ami egyértelművé tette, melyik jelölt a legalkalmasabb a pozíció betöltésére. Föl tudtuk mérni a jelöltekben rejlő lehetőségeket, valamint a fejlesztendő területeket, így a megfelelő pályázónak tudtuk fölajánlani az előrelépés lehetőségét.

Második esetben a talent management programunk zárásaként használtuk, fejlesztési irányok meghatározására. Nem csak egyéni, de csoportos visszajelzést is kaptak a résztvevők. Ez utóbbi lényeges szervezetfejlesztési irányokat határozott meg a jövőre nézve. A talent program tagjai pedig egyénileg egy olyan átfogó visszajelzés kaptak, mely jó alapja a további vezetői működésüknek.

A kérdőív önmagában is nagyon hasznos eszköz, de kétségtelen, hogy élővé a szakember által adott szóbeli visszajelzés teszi, mert a kérdőív által mutatott adatok között ő látja meg az összefüggéseket.

Mi a jövőben is szívesen használjuk ezt az eszközt vezetői kiválasztásra és a vezetőfejlesztésben.

Tóth Éva

Szervezetfejlesztési csoportvezető, Rossmann

A Selfmapping igazi haszna az volt, hogy a csapatot sokkal tudatosabbá tette a stresszhelyzetek, személyes kihívások, motivációk kezelésében, és ehhez kézzel fogható segítséget is nyújtott, így magabiztosabbá, nyugodtabbá vált a légkör. Egyúttal az összesített értékelés számomra is világosan megmutatta, melyek azok a területek, ahol a csapatot vagy éppen vezetőként saját magamat fejlesztenem kell. Habár a Selfmapping fontos pillére az egyéni értékelés, a közösséget is láthatóan összehozta az eredményekről, kihívásokról folytatott beszélgetéseknek köszönhetően.
Somi András

CIIA, vezető elemző, KBC Securities

Ahol már találkozhatott velünk…

Dolgozzon Ön is velünk!