Selfmapping Teszt

A Selfmapping egy innovatív, komplex humándiagnosztikai teszt és szoftver

SZOLGÁLTATÁSAINK

Egyéni, csoportos, szervezeti diagnózis és fejlesztési terv készítése online

Komplex

133 faktort mér, összefüggéseket elemez.

Gyors

Kitöltés után azonnal értékelést, fejlesztési tervet készít.

Gyakorlatias

Tréningeket, konkrét megoldásokat javasol.

Átlátható

Felépítése logikus, kezelése egyszerű.

Hiteles

Tapasztalt, gyakorló szakemberek készítették.

Az egyedülálló eszköz, a Selfmapping 3 modulja

Stresszállapot és stresszkezelés felmérése

A cégek számára maga a stressz jelenléte fontos információ. Azt jelzi, munkatársai veszélyesnek éreznek helyzeteket, illetve kétségesnek a megnyugtató megoldás megtalálását. Gyakran mégis észrevétlenül válik megszokottá a munkatársak magas stresszszintje, a stresszbetegségek kezdeti jelzései. A stressz okozta kimerülést egy ideig lehet többletmunkával ellensúlyozni. Végül hanyatlik a teljesítmény, romlanak a kapcsolatok és nő a fluktuáció. Munkatársai az egészségükkel fizetnek.

Megküzdő erő elemzése

A cég versenyképességének megőrzése elsősorban emberi tényezőkön múlik. A siker záloga a munkatársak önálló és összefogásból születő megküzdő ereje. Bármelyik összetevő segítheti vagy veszélyeztetheti a kitűzött célok elérését. A II. modul a megküzdő erő összetevőinek szintjét méri, majd erre építve készít fejlesztési tervet. Az így összeállított tréningek valós szükségletekre épülnek, személyre szabottak és csak a feltétlenül szükséges ideig vonják el munkatársait a napi munkától.

Munkahelyi stresszorok vizsgálata

Vajon mi hiányzik a még eredményesebb munkavégzéshez? A Selfmapping III. modulja ezt méri. Az eredmények megmutatják azokat a tényezőket, melyek gördülékennyé és hatékonnyá teszik a munkavégzést, erősítik a munkatársak bizalmát és elégedettségét, valamint elősegítik a munka-magánélet egyensúlyának kialakítását. Az elemzések, összehasonlítások, változtatási javaslatok valamennyi csoport és terület vezetőjének hasznos alapot adnak akciótervek készítésére.

Céges ügyfelek számára

Egyéni kitöltők számára

Megrendelési folyamat egyéni ügyfeleink számára

Ön egyénként is megrendelheti a Selfmapping-et.

A Selfmapping Szakértő Képzést kifejezetten HR-szakemberek, trénerek, coachok, pszichológusok és felsővezetők számára szervezzük.

Vélemények

Sokféle szempontból dicsérhetném, milyen gyors, strukturált, alapos, könnyen értelmezhető és vizuális, átfogó és cselekvésre ösztönző a Selfmapping. Én mégis az egyszerű felhasználhatóságában és hitelességében látom a Selfmapping igazi különlegességét. Megnyugtató számomra, hogy olyan tapasztalt szakemberek állították össze, akiknek napi gyakorlatuk van egyének, vezetők, csoportok és szervezetek fejlesztésében. Őszintén ajánlom a Selfmappinget valamennyi HR-es és vezető kollégáimnak.
Bognár Anett

HR igazgató, DHL

Számomora a Selfmapping metodológia alkalmazásának a legnagyobb előnye, hogy kipróbált, nagyon magasszintű, pszichológiai alapokon nyugvó, objektív tudást nyerhetünk belőle. Ezt az ismeretet mi több módon is tudtuk hasznosítani. Egyrészt a vállalatunknál működtetett személyes fejlődési tervezéshez rendkívül fontos hozzáadott érték. Másrészt a csapaton belüli személyközi dinamikákat is nagymértékben segít megérteni. Bátran ajánlom a Selfmappinget mindazoknak, akik a HR munkához kiemelkedően igényes segítséget keresnek.
Berényi Attila

Ügyvezető igazgató, PepsiCo Hungary

A munkatársakon nagyon nagy a nyomás, erőn felül kell teljesíteniük, változik a külső környezet, a szervezet, a folyamatok. Azt, hogy hogyan képesek a vezetők és a kollégák megküzdeni ezekkel a kihívásokkal egyéni és csapat szinten – véleményem szerint a siker, a munkavállalói elégedettség és motiváltság kulcsa. A Selfmapping erre a problémára nyújt praktikus és gyors segítséget: szinte “gombnyomásra” kaphatunk – mind egyéni, mind csoportos – állapotfelmérést, és ami ennél is fontosabb: gyakorlatias és praktikus megoldási javaslatokat.
Kovács Viktória

Regionális HR vezető, AVON

Referenciák

Írjon üzenetet nekünk!