Kik vagyunk?

A Selfmapping HR Solutions egy HR tanácsadó cég, amelynek alapja a Selfmapping nevű humándiagnosztikai szoftver.

Csapatunk jellemzői

LENDÜLETES

Önnek számos határidős feladata van, ezért a fejlesztés akkor is hátrasorolódhat, ha fontosnak tartja. Velünk lendületesen halad akkor is, ha kevés az ideje! Szakértő csapatunk gyorsan és önállóan dolgozik az akciótervek elkészítésén.

IGÉNYES

Önnel együtt hisszük, hogy sokféle ok és összefüggés állhat az emberek viselkedése vagy a tapasztalt jelenségek hátterében, amelyeket beavatkozás előtt érdemes tudni. Szakértőink átfogó felmérésre épülő gondos elemzés után tesznek csak javaslatot.

MOTIVÁLÓ

Ön akkor választ minket, ha szeret tisztán látni, és közös tapasztaltunk, így lehet gyorsan és eredményesen haladni. Szakértőink keresik azokat a célokat, amelyek hasznosak egyének és csoportok számára, majd ezek elérésének lépéseit is megtervezik.

INNOVATÍV

Önnel együtt mi is nyitottan keressük az új megoldásokat és a közös gondolkozás lehetőségét. Így alkottuk meg a Selfmapping tesztjét és szoftverét a felhasználók együttműködésével. Biztos szakmai tudás mellett hiszünk az újításban és megújulásban.

Cégtörténet

A Selfmapping teszt megálmodója, Dr. Marik Ágnes 30 éves tréner, coach és pszichoterápiás munkája során tapasztalta meg, hogy „mennyi időt és energiát emészt fel a cégeknél a humán fejlesztési tervek elkészítése, és azt is, hogy milyen sok minden félresikerülhet a folyamat során”. 2010-ben kezdett el foglalkozni komolyabban egy olyan eszköz kialakításának gondolatával, amit a HR-es szakemberek és a kitöltők is egyaránt haszonnal forgathatnak. Olyan eszközt szeretett volna létrehozni, amely nemcsak gyors és pontos visszajelzést ad, hanem visszamérhető eredményekkel és fejlesztési javaslattal is támogatja a cégek és egyének hatékonyságát.
2012 elején csatlakozott hozzá Király Barnabás és Fodor Ákos, akikkel közösen – az előzetes felméréseket és kutatásokat követően – létrehozták a Selfmapping teszt első változatát. A folyamatba HR-es, tréner és pszichológus szakembereket is bevontak, így született meg a teszt 133 faktort mérő, Magyarországon széles körben validált változata.

A kezdeti lépéseket nagyban megkönnyítette az Új Széchenyi Terv keretei között kiírt Innovatív Startup pályázaton 2014-ben elnyert támogatás, amelyből lehetőségük nyílt profi honlapot és megbízható háttér szoftvert fejleszteniük. A tesztet egyre szélesebb körben és különböző szektorokból kezdték el használni cégek, folyamatosan érkeztek a visszajelzések is, melyeket beépítettek a rendszerbe a felhasználói élmény és hatékonyság javítása céljából.
A következő ugródeszkát a Chilei Köztársaság által kiírt StartUp Chile vállalkozáskeltető program jelentette, ahol 2015-ben 2500 jelentkező közül válogatták be a Selfmappinget a 100 legjobb közé. A csapat két tagja fél évet töltött Chilében, ahol nemzetközi környezetben tesztelhették az eszközt és dolgozhattak a továbbfejlesztésén.

A megjelenő és fokozatosan erősödő igényekre reagálva a csapat egyre többet foglalkozott szervezet- és humánfejlesztéssel a szervezeti diagnózis és akcióterv készítés mellett. 2016 elején kezdték meg a szakértőképzések tartását, hogy a cégekhez magasan kvalifikált szakember gárdával vonulhassanak ki, végül 2017-re alakultak hivatalosan is szervezetfejlesztő és tanácsadó céggé Selfmapping HR Solutions néven.

Ne habozzon! Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Ha Ön érdekelt abban, hogy együtt dolgozzunk Önnel vagy cégével, keressen fel bennünket, és mi amint tudunk válaszolunk!