Csapatunk

Ismerkedjen meg a Selfmapping HR Solutions csapatával! Sokszínű, dinamikus, flexibilis, projektszemléletű teamként dolgozunk.

Dr. Marik Ágnes

Cégvezetés

Ágnes a Selfmapping tesztjének megálmodója. Ő felel stratégiai céljaink eléréséért. A sales területre és a folyamatok fejlesztésére összpontosít a szakértői munkája mellett.

Király Barnabás

Termékfejlesztés

Barnabás klinikai szakpszichológus és tréner. A humánfejlesztésen túl szívesen foglalkozik statisztikai elemzéssel. Ő felelős azért, hogy tesztünk gyakorlatias és érvényes maradjon.

Pethő Bálint

Szakmai vezetés

Bálint munka- és szervezetpszichológus, tapasztalt tréner és coach. A szakmai csapatot irányítja, szakértőként dolgozik a projektekben, emellett a pénzügyi területért felelős.

Fodor Ákos

Üzletfejlesztés

Ákos a stratégiai tervező. Szakterülete az üzletfejlesztés, online marketing és innovatív vállalkozás. Ő koordinálta a fejlesztői csapatot, amely a Selfmappinget programozta.

Kassai Éva

Ügyfélélmény

Éva mester coach és tréner, a szakértő csapatunk tagja. Örömelvű, színes ember, ezért ő felel azért, hogy a lehető legpozitívabb ügyfélélményt nyújtsuk partnereink számára.

Egy jó találkozás

LENDÜLETES

Önnek számos határidős feladata van, ezért a fejlesztés akkor is hátrasorolódhat, ha fontosnak tartja. Velünk lendületesen halad akkor is, ha kevés az ideje! Szakértő csapatunk gyorsan és önállóan dolgozik az akciótervek elkészítésén.

IGÉNYES

Önnel együtt hisszük, hogy sokféle ok és összefüggés állhat az emberek viselkedése vagy a tapasztalt jelenségek hátterében, amelyeket beavatkozás előtt érdemes tudni. Szakértőink átfogó felmérésre épülő gondos elemzés után tesznek csak javaslatot.

MOTIVÁLÓ

Ön akkor választ minket, ha szeret tisztán látni, és közös tapasztaltunk, így lehet gyorsan és eredményesen haladni. Szakértőink keresik azokat a célokat, amelyek hasznosak egyének és csoportok számára, majd ezek elérésének lépéseit is megtervezik.

INNOVATÍV

Önnel együtt mi is nyitottan keressük az új megoldásokat és a közös gondolkozás lehetőségét. Így alkottuk meg a Selfmapping tesztjét és szoftverét a felhasználók együttműködésével. Biztos szakmai tudás mellett hiszünk az újításban és megújulásban.

Lépjen kapcsolatba velünk!

Amennyiben kíváncsi munkamódszertanunkra, és örömmel dolgozna velünk, kérjük, írjon nekünk bizalommal!