Csapatunk

Szakembereink kiválasztásában fontos a sorétű tapasztalat, a lendületesség és a projektszemlélet.

Csapatunk

Dr. Marik Ágnes

Ügyvezető & Tanácsadó & Coach

Pszichiáter szakorvos vagyok, sokféle módszertani képzettséggel. Több mint 30 éve párhuzamosan dolgozom pszichoterapeutaként és az üzleti szférában tanácsadóként, fejlesztő szakemberként. Az így szerzett komplex tudást és tapasztalatot ötvözi a Selfmapping teszt. A saját cég irányítása mellett elsősorban vezetőknek segítek személyes és üzleti céljaik megvalósulásában, kritikus helyzetek megoldásában és a változások sikeres kezelésében. 

Király Barnabás

Tréner & Coach

2008-ban szereztem meg pszichológus diplomámat interperszonális és klinikai szakirányon, majd 2013-ban végeztem felnőtt klinikai és mentálhigiénés szakpszichológusként. 2009 óta vagyok a Mentálközpont munkatársa, ahol egyéni terápiával, relaxációval és pályaválasztási tanácsadással foglalkozom. Aktív részese voltam a Selfmapping teszt létrehozásának, majd 2014-ben csatlakoztam a szakértői csapathoz. Coachként és trénerként elsősorban a kiváló energiaszint, a reziliencia, a kiegyensúlyozottság és a kapcsolati kompetenciák erősítésében segítek. Szabadidőm nagy részét a családommal, barátaimmal töltöm, olvasok, gitározom és járom a természetet.

Pethő Bálint

Szervezet-fejlesztő & Tanácsadó & Coach & Tréner

Szervezet és munkapszichológus vagyok. Szervezetek, csoportok, és egyének fejlesztésével foglalkozom tanácsadóként, vezetői coachként és trénerként. Közel 10 évig dolgoztam HR-esként multinacionális környezetben, szervezet- és személyzetfejlesztés, foglalkoztatás-javadalmazás, toborzás-kiválasztási területeken. HR tanácsadóként kompetencia alapú HR rendszereket fejlesztek, többek közt tehetség- és karriermenedzsment, vezetőfejlesztés, munkakörértékelés, teljesítményértékelés, kompetenciamérés és értékelés, toborzás és kiválasztás témákban. Szervezetfejlesztőként teljes vállalatokat vagy szakterületeket érintő szervezet-átalakítási, fejlesztési projekteket vezetek a diagnózis felállításától a fejlesztések operatív megvalósítáig. Tanácsadói munkám mellett a Budapesti Corvinus Egyetemen ügyvivő szakértőként szervezetfejlesztés, humánerőforrás menedzsment témákban elméleti és gyakorlati kurzusokat tartok és a Mentálközpontban egyéni pszichológiai tanácsadással foglalkozom.

Pékó Éva

Coach & Tréner & Tanácsadó

Mérnöki és közgazdasági diplomával rendelkezem. Mintegy tíz évet dolgoztam nagyvállalatoknál tanácsadóként és senior projektvezetőként. Az elmúlt nyolc évben számos elismert magyar és külföldi szakembertől tanultam különböző egyéni-, és csoportcoaching módszereket, eszközöket. Coachként és trénerként az önismeret, valamint az önbizalom növelésében segítek, melynek jelentős hatása van a döntéshozatalra, a konfliktusok megoldására, a hatékony kommunikációra és az időgazdálkodásra. Azért köteleztem el magam a Selfmapping rendszer mellett, mert az az embert holisztikusan, a test-lélek-szellem egységében vizsgálja és nem címkézi vagy ítéli meg, hanem arra a lehetőségre mutat rá, hogy célzott energiabefektetéssel mennyi minden változhat meg előnyére.

Durucskó Zoltán

Rendszer-szemléletű coach

Programozó matematikusként végeztem. Hosszú évekig dolgoztam multinacionális környezetben. Rendszerszemléletű coach képesítést, majd több száz órás coaching tapasztalatot szereztem. A munkámat azzal a küldetéssel végzem, hogy a vezetők energikusan, céltudatosan és felkészülten, a képességeik legjobb használatával tudják támogatni a gondjaikra bízott csapatokat. A Selfmapping teszt használatával gyorsabban és pontosabban tudjuk azonosítani a fókuszterületeket és vissza tudjuk mérni a változást.

Demény Zita

Tanácsadó & Coach & Tréner

Több évtizedes multinacionális cégnél töltött idő alatt HR vezetőként és európai oktatási vezetőként szereztem tapasztalatot a cégek stratégiai és mindennapi működéséről. Közben a Szent István Egyetemen tréneri diplomát, majd ezt követően DDI mester tréner képesítést szereztem. Elvégeztem az Executive coach és mentor akadémiát, szupervízió alapú coaching és teamcoach képzést. A HRMP Consulting Kft. ügyvezetőjeként stratégiai HR tanácsadásban van jártasságom. Emellett főképp Business coachként dolgozom, valamint vezetőfejlesztő tréning programokat állítok össze és vezetek.

Kassai Éva

Master coach & senior tréner

Közgazdász, valamint pszichológus diplomával rendelkezem. 15 évig dolgoztam nagyvállalati környezetben, ebből több évig vezetőként, mielőtt tanácsadó lettem. Az elmúlt 20 évben kiváló szakemberektől tanultam hatékony egyéni és csoportos fejlesztő módszereket. ECA master coachként és senior trénerként elsősorban abban segítek, hogy a változáshoz minél örömtelibb és inspirálóbb utakat találjunk azokkal a vezetőkkel és csapatokkal, akikkel együtt dolgozunk a sikerért.

Saller Szilvia

Rendszer-szemléletű coach & senior tréner & mentor

Megoldásorientált szemlélettel, lelkesen és aktív szerepet vállalva keresem a fejlődési utakat a velem együtt haladó emberekkel, közösségekkel. Multinacionális vállalati környezetben különböző vezetői szintekkel és csoportokkal dolgozva, több ezer órányi fejlesztési munkával szereztem meg a jártasságot és a rutint az elmúlt évek során. Életfeladatomnak tekintem mind az egyén, mind a csoportok rejtett potenciáljainak feltárását, a belső erőforrásokkal való kapcsolódás elősegítését és a tudatosság szintjének növelését. Fókusz témáim a reziliencia, érzelmi intelligencia, munka-magánélet egyensúly, érzelmi egyensúly, tudatos jelenlét, motiváció,  stresszkezelés, konfliktuskezelés, karriertervezés. Az egyéni és csoportos fejlesztési folyamatokban a Selfmapping kiválóan támogatja a jelen állapot gyors feltérképezését, jelzőfényként megvilágítja a fejlesztési területeket és egyedülálló módon lehetővé teszi a változás mértékének nyomon követését.

Salánki Éva

Szervezet-fejlesztő & Tréner & Lifecoach

Eredeti végzettségem szerint magyar-angol szakos tanár vagyok, de nem sokat dolgoztam
ezen a területen. Hamar elcsábított a felnőttképzés és tréner, majd lifecoach, később
szervezetfejlesztő lettem.

15 évig nagyvállalati vezetők és munkatársak készségfejlesztésével foglalkoztam magyar és angol nyelven, és a legújabb kihívásoknak megfelelően élőben és online. A szervezetfejlesztéssel is ebben a környezetben kerültem kapcsolatba, és már nehéz megmondani, melyik terület áll közelebb a szívemhez.

Kedvenc tréning témáim a munkahelyi kommunikáció, az érzelmi intelligencia, az
időgazdálkodás és a stresszkezelés. Az utóbbi időben sokat foglalkoztam a különböző
kultúrák együttműködésének támogatásával.

Szervezetfejlesztőként többek között
teljesítményértékelő, képzési és tehetségmenedzsment rendszerek bevezetésén dolgoztam.

Nagy Éva

Pénzügy

Megoldásorientált szemlélettel, lelkesen és aktív szerepet vállalva keresem a fejlődési utakat a velem együtt haladó emberekkel, közösségekkel. Multinacionális vállalati környezetben különböző vezetői szintekkel és csoportokkal dolgozva, több ezer órányi fejlesztési munkával szereztem meg a jártasságot és a rutint az elmúlt évek során. Életfeladatomnak tekintem mind az egyén, mind a csoportok rejtett potenciáljainak feltárását, a belső erőforrásokkal való kapcsolódás elősegítését és a tudatosság szintjének növelését. Fókusz témáim a reziliencia, érzelmi intelligencia, munka-magánélet egyensúly, érzelmi egyensúly, tudatos jelenlét, motiváció,  stresszkezelés, konfliktuskezelés, karriertervezés. Az egyéni és csoportos fejlesztési folyamatokban a Selfmapping kiválóan támogatja a jelen állapot gyors feltérképezését, jelzőfényként megvilágítja a fejlesztési területeket és egyedülálló módon lehetővé teszi a változás mértékének nyomon követését.

Selfmapping Szakértőink

A professzionális eszközök igazi kinccsé válhatnak, de csakis akkor, ha szakértő kezekbe kerülnek, ezért a képzésünket követően a résztvevőknek sikeres elméleti és gyakorlati vizsgát kell tenniük.

Baranyi Zita

Közgazdász & business coach

Gyakran keresnek meg olyan problémával, amikor valaki felismer egy számára terhessé vált helyzetet, és támogatást kér a megoldáshoz. Hiszem, hogy coachként jelenlétem hasznos a vezetői megnyilvánulásokban, az emberi kapcsolatokban, és fontos az egyéni képességek ill. készségek fejlesztése terén. Ügyfelem sokkal gyorsabban fejleszti személyiségét, magabiztosabban, kevesebb kockázattal kezeli és éli meg a változásokat a munkájában, magánéletében egyaránt.

Pankotai Balázs

Munka - és szervezet szakpszichológus & coach

Évek óta nagyvállalati környezetben foglalkozom vezetőfejlesztéssel és változáskezeléssel. Ennek során tisztult le bennem, mi is motivál igazán: másokat fejlődni látni, és tudni, hogy ehhez nekem valamiféleképpen közöm van. Ezt a fejlődést, szintlépést úgy tudom leginkább támogatni, hogy kérdések segítségével más megvilágításba helyezem, átkeretezem az ügyfél által mondottakat, így téve számára is láthatóvá azt, ami tulajdonképpen végig ott volt a szemei előtt. Legfőbb erősségemnek a biztonságot adó, megtartó közeg megteremtését tartom, ahol lehetőség nyílik az említett fejlődésre.

Király Zsolt

Coach & tréner & egyetemi docens

Lassan 15 éve foglalkozom emberekkel. Közülük sokan “harcosként” tekintettek magukra munkájukban, karrierjükben. Igaz, sokuk szerintem félreértette, hogy mit jelent harcosnak lenni. Mert Dan Millman szavaival élve: “A harcos nem attól harcos, hogy feladja amit szeret, hanem hogy szereti amit csinál. Egy jó harcos nem tökéletes: nem győz mindig, nem sérthetetlen, nem érzéketlen és sosem közömbös! A jó harcos nagyon is sebezhető, testileg és lelkileg is, ez teszi őt igazán bátorrá.” Vajon Te jól értetted? “Jó harcos” vagy? Na és a csapatod? Vagy azzá szeretnétek válni, de nem tudod miben fejlődhetnétek? Nézzük meg együtt a Selfmapping segítségével!

Palágyi Adrienn

Karrierfejlesztési tanácsadó & felnőttoktató & KKV HR konzulens

Személyes munkavállalói működési sajátosságok töltenek meg élettel egy szervezetet, legyen az apró vagy egészen nagy. E vezérelvem követése során lehetőségem van mind a két féllel dolgozni elsősorban a toborzási-kiválasztási és képzési folyamatokban. Praxisomban kiemelten nagy figyelemmel kísérem és segítem az egyes munkavállalók ill. klienseim egyéni karrier motivációinak, elképzeléseinek és lehetőségeinek megvalósítását, továbbfejlődésük és szakmai életútjuk kibontakozását. A személyes célok megvalósulása mentén haladva törekszem a közösségi célok megvalósítására. A Selfmapping ebben a transzformatív munkában kínál számomra egy egyedülálló és hatékony eszközrendszert.

Dr. Brányi Olga

Pszichiáter & gyermek- és ifjúságpszichiáter & családterapeuta

Pszichiáterként mindig az egyén szempontjait tartom szem előtt. Csaknem harminc éves pályafutásom alatt sokféle élethelyzettel találkoztam. Azt tapasztaltam, hogy a magas szintű önismerettel rendelkező emberek karrierjük építésével kapcsolatban is hatékonyabban kamatoztatják tudásukat. Fontosnak tartom az élet minden területén a rövidtávú célok mellett a hosszú távú célok kijelölését is. Ezek folyamatos szem előtt tartásával könnyebben elérhető a munka és a magánélet közti egyensúly. A Selfmapping segítségével egyszerre tekinthetőek át az aktuális állapot, az erőforrások és a fejlesztendő területek is.

Csákvári Zsófi

Klinikai szakpszichológus & tréner & integratív hipnoterapeuta

Mindig izgalmasnak találtam, hogyan működik az emberi lélek, ezért lettem pszichológus. Aztán megtanultam, hogy a saját sorsunk alakulására van befolyásunk, és a változtatás kulcsa is saját kezünkben van. Ezért foglalkozom pszichoterápiával és lettem tréner, hogy másoknak is segítségére legyek a kulcskeresésben. A Selfmappinget azért tartom nagyon jónak, mert remek térképpel szolgál a működésünkről, és segítségével hamarabb megtalálhatjuk azokat a bizonyos kulcsokat.

Ferentzy Zsuzsa

Tréner & Coach & Szupervizor

Több mint 12 éve gyakorlom a tréner és coach hivatást. Fő területem a vezetőfejlesztés, az együttműködést az egyéni és csoport hatékonyságot előmozdító programok, az önismeret erősítése és a hatékony kommunikáció elősegítése révén. Eddig több mint 200 vezető kísérője lehettem. Az a célom, hogy ügyfeleimet egy örömteli tapasztalati tanulás folyamatában kísérjem, amelyben felfedezhetik önmagukat, megtalálhatják erősségeiket, beazonosíthatják céljaikat, és a folyamat eredményeként jobban érezzék magukat a bőrükben, könnyebben kapcsolódjanak másokhoz és sikeresebbek legyenek a munkában és a magánéletükben egyaránt. Ehhez az egyik legfontosabb kezdő lépés a pontos diagnózis. Amihez tökéletes módszernek tartom a Selfmappinget. Segítségével az ügyfél jobban rálát működésére, pontosabban látja erősségeit és gyenge pontjait. Könnyebb rátalálnia a valódi problémákra, ezáltal gyorsabb és eredményesebb folyamat érhető el.

Máté Barbara

Változási szakértő & coach & tréner

Változásokat segítek egyéni, csoportos szinten. A fókuszáltság és nyitottság kettősségét használom: 1 – Fókuszáltság: Tízévnyi projektmenedzsment-tapasztalat a célirányos működésem alapja. A lassan húszévnyi tanácsadói tapasztalat rengeteg szervezeti és vezetői történettel ismertetett meg. Tudatosan használom a leginkább bevált vezetői modelleket. 2 – Nyitottság: Széles érdeklődésű vagyok a munkámban és magánemberként is, szeretek asszociatívan közelíteni összetett kérdésekhez. Könnyedén váltok a módszertanok között, akár több irányt is felajánlok a partneremnek. Minden ember/csapat más – ezért mindenkinek más fejlesztési út a legjobb. Nem félek a bizonytalan, ellentmondásokkal teli helyzetektől, az erős érzelmektől, a nehéz témáktól és a „nehéz csapatoktól”. Segítek, hogy meglegyen a változásban szükséges energia, bátorság, biztonság, a céltudatosság és szakmaiság.

László Zsuzsanna

Tréner & Business Coach & Mediátor

A munkám a hivatásom. Mások támogatása, segítése abban, hogy megtalálják azt a pontot, ahol egyensúlyban tudnak lenni önmagukkal és a világgal. Hiszek mind az egyéni és mind a csoportos fejlesztésben. Nagy öröm számomra, haelindulnak a fejlődés útján, Önmaguk megerősítésével vagy gyengeségeik beismerésével. A több mint 10 éves szakmai utamon – trénerként, coachként, mediátorként – törekedtem arra, hogy olyan kulcsokat adjak át, ami segít megerősödni, kiteljesedni és képessé tenni arra az egyént, hogy segítség nélkül haladjon tovább az útján. Egy olyan ajtó táruljon ki előtte, ami meghozza az életében a változást. A Selfmappingben ezért hiszek, mert térképe tükröt mutat és segít megtalálni a legmegfelelőbb útvonalat. Megmutatva azt is, hogy honnan hová jutott el az egyén, a csoport és sikerült e elérni a kívánt egyensúlyt.

Csoknyay László

ECA business és management coach & Tréner
Több mint 20 éve választottam hivatásomnak a humán tanácsadás területét, ahol közép- és felsővezetők karrierjét követem és támogatom fejvadászként; változásokat, új megoldásokat és felismeréseket facilitálok business & management coachként; agilis szervezetfejlesztést végzek trénerként. -Az elért változás kinek a sikere? Elgondolkodtató kérdés, természetesen közös, de szerintem a klienseim sikere, mert hisznek önmagukban, a bizalmon alapuló, támogató együttműködésben. Rendelkeznek vezetői erényekkel, mert a legnehezebb döntést hozzák meg, mernek változtatni szellemi, testi, lelki szinten eddigi karrierjükön, életükön. -Miért szeretem a Selfmapping tesztet? Könnyen tudok vele helyzetértékelést, cselekvési tervet adni. A klienseim felismerik a stresszorok kezelésének fontosságát és módját. A stressz szintjüket egészséges tartományban tudják tartani, és közben pozitív energiákkal töltődnek fel céljaik felé haladva.

Vad Szilvia

Tréner & Coach & Tanácsadó

Mindannyian felelősek vagyunk a saját boldogságunkért. Az a küldetésünk, hogy boldogok legyünk. Szenvedélyesen keresem az utakat, a módszereket, a játékos gyakorlatokat, amelyek segítségével megtalálják a boldogság útját az ügyfeleim… A boldogság egyik forrása a flow, a legnagyobb ellensége pedig a kiégés, és ez utóbbi problémával fordulnak leggyakrabban hozzám, ezért különösen elmerültem a következő témákban: flow-kutatás, kiégés megelőzés,  reziliencia, stresszmenedzsment és PCM. A saját élmény alapú, tapasztalati tanulás híve vagyok, hiszen az tud gyökeres változást hozni az életünkbe, ha a saját bőrünkön tapasztaljuk meg, tehát éljük át a helyzeteket és a hozzá kapcsolodó érzések óriási energiákat képesek felszabadítani, megmozgatni, ez adja a kezdő lökést a változásokhoz.Ám ahhoz, hogy tudjuk, miben célszerű változnunk, szükség van egy iránymutatásra. Ebben tud támogatást nyújtani a Selfmapping rendkívül hatékony módszere. Lerövidíti, pofonegyszerűvé “varázsolja” azt a hosszas átvilágítási folyamatot, amely a valódi probléma, az ok-okozati viszonyok feltárásával a helyes irányvonal kijelöléséhez, és a célok meghatározásához feltétlenül szükséges. Így tudunk a legsikeresebben és a legcélravezetőbben eredményeket elérni, vagyis áttörést hozni – Együtt!

Miklós Krisztina

Munka és szervezet szakpszichológus

Tíz éve dolgozom nagyvállalati közegben. Munkám során leginkább  a HR képviselőivel találkozom, ekkor főként  tanácsadóként lépek fel. Így kiemelten fontos számomra, hogy kellő jártasságot szerezzek a piacon ismerhető eszközökről. Tapasztalatom alapján a Selfmapping segítségével tovább növelhető az az információforrás, ami a humán képzések során segítségül szolgál a szakember számára.

Szota Krisztina

HR tanácsadó, felnőttképzési szakember

Sikeres és eredményes vállalkozási tevékenység a benne együttműködő emberek egyéni és közös munkájával érhető el. Legyen bármekkora is a szervezet, mindenkinek fontos tudni azt, hogy miképpen járul hozzá az értékteremtő folyamatokhoz. Az egyéni tudás a közösségben megsokszorozódik, a különbözőség egyensúlyt teremt, amely üzleti eredményességre vezet.

HR szakmai és vezetői tapasztalatomat magyar kis- és középvállalatoknál, multinacionális vállalatoknál szereztem. Ismerem a különféle típusú szervezetek alapvető működését.

Több, mint 20 éven keresztül dolgoztam vállalati HR területen, ebből 8 évet töltöttem vezetői pozícióban, 2 éve segítek tanácsadóként kis-és középvállalkozásokat. 

A Selfmapping kiváló támogatója toborzási projektjeimnek, segítségével átláthatóvá tehető a döntéshozók számára a jelöltek erős vagy épp kockázatos személyiség tulajdonságai.

Kecskés-Tóth Zsuzsanna

Szervezeti coach – képzési specialista - tréner
Munkám során a legnagyobb elégedettséggel az tölt el, ha inspirálni tudok másokat a változásra. Mint mentálhigiénikus szemléletű szakember abban segítem a hozzám forduló partnereimet, hogy egyensúlyt tudjanak vinni a mindennapjaikba, jól érezzék magukat a bőrükben. Többféle úton indulhatunk el és az is megtörténhet, hogy menet közben a célunk is változik. Mindez a kölcsönös bizalom, az együttgondolkodás kapcsán alakul ki. Hiszem, hogy a kognitív úton való  fejlesztését csodálatos módon egészítik ki fizikai, mozgásos terápiás módszerek is, megvalósítva a pszichoszomatikus egyensúlyunkat stresszes állapotaink kezelése során.

Kaszás Helga

HR vezető, szupervízor

Immáron több, mint két évtizednyi munkaviszonnyal rendelkezem, melyből 15 évet vezetőként töltöttem különféle nagyvállalatoknál. Ezeken a munkahelyeken lehetőségem volt rálátni az üzletmenetre, a hierarchiára, valamint a tipikus vezetői nehézségekre és hibákra. Láttam, hogy milyen elvárásokat fogalmaznak meg cégek a munkatársakkal szemben, s közben mi is a munkakör valódi tartalma. Láttam, hogy leginkább mitől égnek ki a vezetők, s miben fáradnak el a szakértők. S azt is láttam, hogy mennyire egyedül van mindenki a saját nehézségeivel. Ez volt a fő motivációm, hogy jelentkezzem a Károli Gáspár Egyetem szupervízió szakirányú képzésére, ahol 2015-ben diplomát szereztem. A képzettségemnek egyaránt hasznát vettem úgy a vezetői életem mindennapjaiban, mint HR-szakemberként. HR-es munkám során lehetőségem nyílt arra is, hogy behozzak olyan eszközöket és módszereket, amelyek valóban segíteni tudtak, s valós eszköztárat adtak az elakadásban lévő munkatáraknak. Ilyen eszköz a Selfmapping, mely egy pontos és éles tükör. Ugyanakkor olyan is, mint Ariadné fonala, megmutatja a kivezető utat önmagunk labirintusából.

Csapatunk értékei

LENDÜLETES

Csapatunk gyorsan és önállóan, a határidő betartásával dolgozik az akciótervek elkészítésén.

IGÉNYES

Szakértőink átfogó felmérésre épülő gondos elemzés után tesznek fejlesztési javaslatot.

MOTIVÁLÓ

Szakértőink megkeresik azokat a megoldásokat, amelyek hasznosak egyének és csoportok számára, majd ezek elérésének lépéseit is megtervezik.

INNOVATÍV

Keressük az új irányokat és a közös gondolkozás lehetőségét. Biztos szakmai tudás mellett hiszünk az újításban és megújulásban.

Küldjön üzenetet nekünk!

24 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Az online tesztoldalra kizárólag a Szakmai Műhely résztvevői tudnak belépni.

 

Kérjük, jelezze a program szakmai vezetőjének vizsgázási igényét vagy írjon az info@selfmapping.com email címre üzenetet. Elküldjük Önnek a belépési adatokat.