Coaching és tréning

Szakmai megközelítésünk, és filozófiánk alapja, – amit szavak szintjén sokan hangsúlyoznak, de a gyakorlatban kevesen tudják megvalósítani –, hogy a lehetőségekhez igazodva mindig konkrét, az egyén vagy csoport aktuális helyzetéhez, igényeihez igazodó fejlesztési célokat, folyamatokat és eszközöket használunk. Nem használunk előre megírt vagy mások által kidolgozott tematikákat, forgatókönyveket, mert az a tapasztalatunk, hogy a valós változásokhoz szükséges motiváció csak a valós, aktuális egyéni igényekre épülve alakítható ki egyéni coachingban éppúgy, mint kompetenciafejlesztő tréningen vagy éppen a szervezetfejlesztésben.

Tréning- és coaching koncepciónkat két egyedi erőforrásunk különbözteti meg a jelenlegi  HR fejlesztési piac szereplőitől: egyrészt az a saját fejlesztésű diagnosztikus eszköz, amelyre építjük fejlesztési terveinket, másrészt pedig az a sokszínű módszertani repertoár és pszichológiai háttértudás, amellyel kiválóan képzett szakembereink rendelkeznek.

A Selfmappingre mint diagnosztikus eszközre építve nem csupán komoly erőforrásokat takarítunk meg, de a problémák valódi okainak feltárásával valódi változásokat tudunk garantálni partnereinknek.

Érdekli szolgáltatásunk?

Írjon nekünk! 24 órán belül válaszolunk.

8 + 5 =