A Selfmapping felépítése

Selfmapping Moduljai

Egyéni, csoportos, szervezeti diagnózis és fejlesztési terv készítése online:

A SELFMAPPING

  • Komplex – 133 faktort mér, összefüggéseket elemez.
  • Gyors – kitöltés után azonnal értékelést, fejlesztési tervet készít.
  • Gyakorlatias – tréningeket, konkrét megoldásokat javasol.
  • Átlátható – felépítése logikus, kezelése egyszerű.
  • Hiteles – tapasztalt, gyakorló szakemberek készítették.

Az egyedülálló eszköz, a Selfmapping 3 modulja

Stresszállapot és stresszkezelés

A cégek számára maga a stressz jelenléte fontos információ. Azt jelzi, munkatársai veszélyesnek éreznek helyzeteket, illetve kétségesnek a megnyugtató megoldás megtalálását. Gyakran mégis észrevétlenül válik megszokottá a munkatársak magas stresszszintje, a stresszbetegségek kezdeti jelzései. A stressz okozta kimerülést egy ideig lehet többletmunkával ellensúlyozni. Végül hanyatlik a teljesítmény, romlanak a kapcsolatok és nő a fluktuáció. Munkatársai az egészségükkel fizetnek.

Megküzdő erő

A cég versenyképességének megőrzése elsősorban emberi tényezőkön múlik. A siker záloga a munkatársak önálló és összefogásból születő megküzdő ereje. Bármelyik összetevő segítheti vagy veszélyeztetheti a kitűzött célok elérését. A II. modul a megküzdő erő összetevőinek szintjét méri, majd erre építve készít fejlesztési tervet. Az így összeállított tréningek valós szükségletekre  épülnek, személyre szabottak és csak a feltétlenül szükséges ideig vonják el munkatársait a napi munkától.

Munkahelyi stresszorok

Vajon mi hiányzik a még eredményesebb munkavégzéshez? A Selfmapping III. modulja ezt méri. Az eredmények megmutatják azokat a tényezőket, melyek gördülékennyé és hatékonnyá teszik a munkavégzést, erősítik a munkatársak bizalmát és elégedettségét, valamint elősegítik a munka-magánélet egyensúlyának kialakítását. Az elemzések, összehasonlítások, változtatási javaslatok valamennyi csoport és terület vezetőjének hasznos alapot adnak akciótervek készítésére.

Kérjen árajánlatot

Munkatársaink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot.